Hej bloggen

Igår låg jag och Miriam i sängen och funderade på vad vi ska göra, ska vi forsätta blir lärare? ska vi ta över en resturang? Starta en eventfirma? Bli influencers... you name it.
 
Vi kom såklart inte på någonting vettigt. Men fick för mig att det hade vart kul att blogga lite. Okej i ärlighetens namn så är  det nog för att jag håller på att storstäda så blogga känns på något sett som en bra undanflykt 🤣
 
Men vad har hänt sen senast vi hördes för ett par år sen? 
Jag pluggar, jobbar, hänger med kompisarna och pojkvännen. Så antar att inte mycket hänt? 
 
Men nu kommer vi till det roliga... jag ska visa er bilder 😄
 
Vi har fått ett nytt tillskott i familjen, lilla kära Lemmy-Storm. Oj så fin han är. 
 
Miriam blev inte bara med katt, utan hon blev med ring. Vi hade världens bästa 25 års fest för Mirre som slutade i frieri 😍💍
 
Här är en bild från fekken. Ni ser kanske att under Williams hatt så gömmer det sig en mask som är Miriams ansikte. Vi hade orodanat så vi va över 40 personer som såg ut som Miriam när hon kom in och vi överaskade henne. 
Här har vi en bild på mig och min far, har inte så mycket med något att göra men tänkte att det alltid är kul att ha lite bilder med.
 
Men dåsa, nu får vi se om vi hörs snart igen eller hur det blir? Har inte riktigt bestämt mig men det här va lite trevlig faktiskt.