Hej lördag

Idag va det lördag, skönt att slippe både skola och jobb faktiskt :) 
 
Vad har jag gjort i veckan? Du nu minns jag faktiskt inte det så ska vi ta nästa vecka istället?
Jag tycker det.
 
Fullt i schemat nästa vecka... har tagit på mig lite väl mycket känner jag. Bestämde för ett par dagar sedan att nu ska jag försöka övningsköra ungefär två ggr i veckan, kul va? Jodå det tyckte jag med. Sen skrev min bror till mig och ville kolla om jag inte kan plugga Matte A med honom va 2 ggr i veckan eftersom han och jag har planer på att plugga matte B till våren. Så få det erbjudandet av sin bror som får betalt för att ge folk privatlektioner kunde jag inte tacka nej till. Så med andra ord, jag jobbar 40%, pluggar 100% och nu Matte A och även övningsköra. Hejdå pojkvän och vänner jag kommer inte ha något liv längre :P 
 
Jag hade ju som nyårslöfte att ta körkortet i år dock är det inte riktigt kanske en möjlig mål med tanke på att jag faktiskt inte bara jobbar så jag nöjer mig med att jag tar upp det igen och sen tar körkortet under kanske första kvartalet för 2018, vi får se helt enkelt. Men ville bara komma in och säga till er hur det gick. Juste vill ni veta en skoj grej? Jag har bestämt att när jag gör teorin så ska jag inte berätta för någon att jag gör den och inte heller efter och samma med uppkörningen så jag berättar det när körkortet är mitt istället, skoj va? Tror det blir kul, eller mamma och pappa kommer få veta med tanke på att de är dom som måste betala allt :p Fattig student!
 
Aja hoppas ni får det trevligt jag ska rusa iväg till bussen nu för att åka till mina gamla trakter nämligen Hökarängen! Skoj ju. Sen blir det kanske stan men de får vi se helt enkelt :) Hare bäst kompisar.