iPhone 7

Hej gänget, de va länge länge sen jag tittade in här, använder mig numera bara av snapchat nämlingen. Tråkiga är ju att snapsen faktiskt försvinner och de gör ju inte blogg inlägg.
Jag skulle jätte gärna bloggar många gånger men jag vill blogga om iPhones eller Apple överlag och de är ingen som har det intresset :p men känner ibland att jag skulle behöva skriva om de så alla jag känner slipper lyssna på snack om allt som har med Apple att göra liksom. Jag har blivit besatt.... jag vill ha Apples bok? Jag överväger om jag ska köpa en bok för 2000kr.... de är inte ens text i boken utan bara bilder men Fyfan vad sexig boken är, hyr lyckas Apple alltid??
Sen är jag ju så bitter över att poddsen aldrig släpps :p Sandra på jobbet får säga åt mig varje dag när jag går in på Apples hemsida att jag måste kryssa ner sidan för jag kan inte sluta kolla på allt :p men annars då, är allt bra?

Vill också nämna de för er som inte vet det och som va negativa med att ingen skulle köpa iPhone 7 då AUX uttaget är borttaget att iPhone 7 blev den mest sålda telefonen genom tiderna :) och iPhone 7 gagat svart fast den mest sålda modellerna sen första telefonen släpptes 😊 Apple krossar