<3

 
* Stå upp mer för vad jag tycker/ Säga ifrån mer. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta, för står för mina åsikter osv gör jag. Men mer när jag tycker att någon behandlar mig eller någon annan orättvist känns det ibland som jag bara tittar på. Så jag ska helt enkelt säga ifrån mera när jag tycker att jag själv eller någon annan blir illa behandlad. Fast det är inte riktigt heller det jag menar haha, men huvudsaken är väll att jag förstår..
 
* Ta bättre hand om mina tänder. Japp grabbs, det är viktigt! Nu menar jag inte borsta tänderna morgon & kväll haha, för det gör jag faktiskt! Utan använda munskölj med flour och tandtråd oftare. Ska ju ha dom här tänderna hela livet... Ska även göra tandblekning nån gång under året! Det har jag alltid velat pröva.
 
* Ta bättre hand om mina naglar. Ja ush, har alltid lösnaglar på dom. Stackarna växer ju knappt längre så måste verkligen ta mer hand om dom. Och om mina tånaglar vilket jag heeelt glömmer bort (skiter i) under vinterhalvåret när dom ändå inte syns haha..
 
* Söka nytt jobb. Så mycket som jag än trivs på Falken så kan jag inte jobba där resten av mitt liv. Har redan jobbat där över ett år herregud lksom. Så det måste ändras.
 
* Alternativt börja plugga (om det inte blir någon flytt till Norge). Det blir dock efter sommaren isåfall, så jag kan få jobba med djur nångång!
 
* Spara pengar & ta körkort innan vintern.
 
Det är väll det! Sen såklart allmänt bara växa mer som person och försöka bli smartare, positivare och visa mer tacksamhet. Jag har det ju rätt bra ändå!
Gott nytt år!