god kväll typ :)

shit vad tiden går fort. ny år imorgon, wow?, haha, redan liksom.´
aja, jag & bästis hade det grymt på kryssningen. så ni vet ;)
sen så idag har jag varit hos min kusin & moster, sen åkte jag & izabelle till skärholmen,
vi köpte en tröja & glitter till imorgon, då vi självklart ska vara med varandra.
sen köpte vi smälare :) bomber & granater :) men eftersom både hon & jag inte vågar tända dom så köpte vi sånna man drar i snöre så pangar dom :) & det kommer komma bilder snart. lovar! ;)
men vi kommer iallafall ha grymt kul imorgon :)
& idag så hände ett en kul grej, när jag & bästis var på väg hem från skärholmen kom en kompis till oss, linus heter han på bussen, men han såg oss inte så jag smsade han & frågade vart ska du, han skulle till nån kompis, då skrev jag vänd dig om, haha & där satt han, & vi på samma buss kul ju :) haha sen kom det på maassa killar & jag skojar inte, &en av dom gick fram till oss och frågade om vi känder igen han, både jag & bell tänkte sen jag  ba TOROZ! & yes, det var han ;) , & han var vi kompis med i somras,sen bråkade vi, &hörde inte av varadnra på typ ett havlår, så det var lite ku fakiskt :)
ja men imrogon då, då har vi inga dereta planer, men jag ska fixa lite nu, hörshär är en bild på mig & min dåvarande bästis unni, små vi var! hah ett helt år sen shit kan man tänka sig..., aa det var förra nyårsaftonen. länge sen nu.

PUSSAR ... M !
2